ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Saturday, November 5, 2011

pagi semua.....:)

.

Assalamualaikum n selamat pagi semua... baru je lepas bekpes kat opis,alhamdulillah..kenyang dengan nasi lemak...hehe...ari nie bukan cm ari sabtu bese2, yg x bz 2...ari nie ade kje ckit tuk cover cuti raya aidiladha sok n lusa,so kena la prepare n cover mne yg ade sbb my fren sorg tu dia emergency leave tpaksa balik kampung awal x seperti yg dijangka...haha..aik,cm pelik je tetiba citer sal kwn plak kan?ok3....stop psl tu....hehe...patotnye ade keje nak buat nie,nak kena post akaun company n print statement utk diorg settlekan payment diorg...tp aku bleh lg rilek b'blogging....nie la aku klo time ade mood nak b'blogging,ari2 bukak blog pun xpe...asal puas!haha...tetibe!erm...sbnarnye nak cter pasal seseorg nie,tp biar dulu la...nti2...nak g main2 ngan system UBS yg memeningkan tu 2 dulu yer???ok bye....salam^_^




0 comments

 

nuffnang

>