ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Saturday, December 17, 2011

epy buffday aidil afiq...

.
0 comments

Epy buffday to u...epy buffday to u...epy buffday to aidil...epy buffday to u...

Selmat ari lahir utk ank buahku...semoga pnjang umo n murah rezeki n mjadi ank yg soleh...amin...


Published with Blogger-droid v2.0.1

readmore »»

Monday, November 21, 2011

aku tabah!

.
0 comments

tabahkah ati ku???
lagu nie aku tujukan khas buat seseorg yg pernah aku sayang suatu ketika dulu..even dia da kawen,tp jauh dr sudut ati aku aku sgt sygkan dia...hanya tuhan yg maha mengetahui...
"SEMOGA KAMU SENTIASA BAHAGIA HINGGA HUJUNG NYAWA KAMU,BERSAMA ORG YG KAMU SAYANGI..."amin....



video

readmore »»

Saturday, November 12, 2011

kt warung roti canai pun jd!

.
2 comments

hye3...aku kt warung roti cnai skang,wif incik tunang n anak buahku danial...bila ntah nk start diet,dr pg smpai skang xbenti mkn,padahal ptg td bru je pas mkn kt secret recipe ngan incik tunang...haha..mmg kaki mkn btol la sjak kblakangan nie..muahaha...k la sje2 je test bblog via fon..incik tunang pun da mrh2 da main fon dpn makanan..k la...salam


readmore »»

Friday, November 11, 2011

11.11.11

.
0 comments



ari nie ramai betol org yg wat entri kat blog pasal tarikh ari nie,111111....kat fb duk update status diorg dgn tarikh ari nie...yer la tarikh cntik kan?opkos la ramai yg brebut2 nak wat tarikh tu sebagai kenangan dorang kan?maka ramai la yg kawen,yg nikah yg tunang,yg kapel n yg deliver bby...beruntungnye kalo baby2 yg lahir tarikh ari nie n lg2 kat area terengganu...mesti diorg punye IC nanti dpt nombor cntik cmni...111111-11-****
heehehe...
ekceli...sebenarnye tarikh ari nie aku cop tuk tarikh aku engagement,tapi engagement aku t'awal la plak,haha....xde la tarikh 111111....nak wat cmne?da tlebih suda...ekekekeke...
ok la...papepon aku nak ucap tahniah pada yg da kwen,da deliver baby ari nie...semoga korang semua bahagia n dmurahkan rezeki berlimpah2 ganda dari Allah S.W.T...amin....
insyaallah...klo xde aral melintang n panjang jodoh aku n incik tunang...taon depan kawen...korang doa2kan lah aku yer?amin....
da.....:)

readmore »»
 

nuffnang

>