ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Friday, November 4, 2011

huaargghhh....

.

Ehem...ehem...ehem...tetiba terbatuk....ntah kenapa mlm nie rasa rajin sgt nak m'update blog nie...time malas ya ampun,b'bulan2 or b'tahun2...???sila jawab....haha...boringnye ari nie,xtao nak buat ape,asyik bukak 'mukabuku' tutup 'mukabuku' n b'terusan....eh ape ke pelik ayat aku nie??haha...maknanya on9 facebook jela memanjang...bukan de pape pun...tp sje suke2...boring ya Amat! time rase nak tido aku tido...dan bila bangun rase nak makn plak..adoyaiiiiii!!!ya ampun...makin tembom n maju ke depan la jawabnye my belly 'cubby' nie...muahahahah...geli!!!
hahaha....adoi2....pe nak buat nie?duk umah boring...g keje serabut...mcm2 la aku nie kan?esok kna keje lg....org lain teros sambung je cuti 4 ari nak raya,tp company aku nie,nak jugak dia keje ari sbtu...nak balik kampung pon x 'lawas' klo cmnie...klo dipikir2 kan tiap2 minggu pon mcm serabut je sbb tpaksa keje ari sbtu...tp sib baik la half-day je...tp mcm xbest jugak...xbbaloi pun ade...sbbnye ari sbtu klo g kje boleh duk saje2...bukak pc n on9 facebook smpai balik keje...xtao ape nak buat...then kl 12.30 cabot!berbaloi x korang rse???kan senang klo bg je la cuti 2 ari teros kan?kan senang cenggitu....hurm....bosan da aku keje cm gini...ha....start da nak bebel sal keje aku yang serabut tu....korang tao??keje kat aku nie sebenarnye xde la serabut n susah mane....tp org yg kat dalam opis tu yg buat aku punye company berserabut sgt2....bosan jerk!!!giler kuase pon de....kdg2 dia buat company 2 mcm BAPAK dia punye company....bosannyer....ari2 aku kena mengadap org cm gtu...huarrggh....sabar je la...sbar itu separuh drpd iman kan...so aku akan teros bsabar selagi aku mampu....huh~~~da la....mls da nak bebel byk2 pasal keje...bosan jerk!klo sape2 nak try rse ape yg aku rase,boleh la apply keje kat ctu nanti...tu pon klo ade kosong la...ekekekekee....sempat lg aku bergurau yer???hahahawakakakaak...(boleh plak suke sengsorana kan?) erm...ok la...sampai cni dulu la...nti kte smbg lg yer?nak blogwalking jap...da...salam

0 comments

 

nuffnang

>