ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Friday, June 20, 2008

MeNYePi...

.

Assalamualaikum...he3 dah seminggu kot aku x update blog nie,maklum la org busy...he3...xda la,bukan busy sangat pun,tapi aku ade masalah famili yang x bleh dielakkan...nie pun baru je selesai ckit...alhamdulillah...

boring la jgk seminggu nie sbb x dpt nak surf dengan tenang,sebab pkai broadband,biasa kat umah pkai wireless,line clear je,nie pkai broadband line xbape nak clear,aku just bleh bukak friendster je,tp 2 pun xlame...boring btul...

buat masa skrg,aku xda cite nak kongsi lagi,nie aku nak tido,esok kte jumpe lagi yer?bubye...gud nite...

0 comments

 

nuffnang

>