ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Saturday, May 24, 2008

KoNSeRT GeGaR oLiMPiK...

.




Huh...penat tul,baru balik dr padang astaka g tgk konsert gegar...pening kpala sbb ramai sgt org kat sana td...
Hurmmm....igtkan ari nie konsert btul2,rupa2nya raptai je,esok baru konsert btul...tp ramai gak orang kat sana sampai nak cr tmpat parking pun susah... sbb tadi pegi pun dh lewat,sblum g sane,g makan chicken chop dulu kat dpan pasarayaku...huh...best jgk mknan2 western kat ctu...first time aku makan kat ctu,selalu makan western kat restoran terapung je...td restoran ape ntah,lupa aku nak tgk nama restoran 2...hakhakhakhak...
k la,dah ngantuk campur sakit kpala...nak tukar baju pastu nak tdo...esok nak bgn lewat ckit,lgpun xda keje nak buat esok...bowring,ari2 aku bowring xda apa nak buat...hehehehe
GuD NiTe....


0 comments

 

nuffnang

>