ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Friday, May 30, 2008

BuSY...

.

Dh 2 ari aku xtulis blog nie,2,3 ari nie aku busy ckit sbb pegi jln2 kat KL sambil shopping2,best jugak!aku sebenarnya mmg suka kalau bab jalan2 n shopping2 nie,he3....

Xda ape yang aku nak kongsi ngan korang sbb xda citer best pun...aku g KL just nak jalan2 n shopping2 tu je...kan skrg tgh cuti skolah,best ckit bejalan kan?

ok lah,aku dh penat la,pkul 10 lebih td bru je sampai dr KL,sakit badan duk dlm kete,penat pun ade sbb x cukup tdo...malam nie aku nak tdo awal ckit...xdpt la nak 0n9...
erm...k la gud nite...

0 comments

 

nuffnang

>