ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Wednesday, August 5, 2009

CeRiTa-CeRiTi...

.

hehe...
mcm penah wat je tajuk entri cmni...
hehe...
ye la...
aku dh lame xpost blog kan...
so...
aku nak citer la ape yang aku wat slame aku xb'blog 2...
dan...
bermula lah...
citer 1
-31 july-
aku wat plan ngan kwn2 aku...
nak g mandi air terjun...
kat tmpat biasa la...
mane lagi klo x kat air menderu...
kat ctu je la...
dekat...
suasana pun rlaks je...
xda gangguan plak 2...
hehe...
kononnye sbb nak g mandi air trjun 2...
adelah...
haha...
"aku nak balik kuantan dh...
nti aku xda kat kmaman...
xleh dh nak join korang2 mandi-manda..."
haha...
itu alasan terbaek aku....
hehehe...
jom layan pic aku dlu kat bawah nie...
tgk la,dh macm org kerdil dh aku...

makan2 dulu,nti trn balek...

sonoknye xterkata....haha

hye semua...jom mandi...

woiii...korang mkn ape 2?


cian baby 2 xdpt mandi...tgk je la yer?

aku yg gedixxx...


citer 2
-1 ogos-



SELAMAT PENGANTIN BARU JULIZA&ROSLI
SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT
aku g kenduri kawen classmate aku mse form 4 n 5...
juge satu tempat keje ngan aku mse aku keje kat kdai kek dulu...
huhu...
dh lame aku xjumpe ngan kawan aku nie...
klu xsilap dr tahun 2006 kot...
pastu mse dia kawin 2 baru aku jumpe ngan dia...
kad kawin dia pun,bukan dia bg sendiri...
kawan aku lg sorg yang bg...
ye la...
lame xjumpe kan...
lost contact la kami...
huhu...
klu xsilap aku dulu...
dia couple ngan budak lain...
aku knl gak la dia punye BF dulu 2...
last2 kawin ngan org lain...
cm xcye plak...
dulu dia couple ngan budak yg aku knl 2...
mcm nk rak...
kira cm loving couple la...
skolah form 4 sampai dia keje...
lame 2...
tp xsangka aku dia kawin ngan org lain....
nak wat cmne kan...
jodoh tuhan nie kite xtahu yg mne2 kan?
10 tahun kite couple ngan boy kite pun...
klu xda jodoh kite nak wat cmne kan?
redha je...
trima je la ngan hati terbuka...
ape2 pun...
aku bdoa...
supaya kawan aku sorg nie...
bahagia smpai akhir hayat dia....
huuhu *tetibe sensetip plak aku*

jom layan pic aku lg kat bawah nie....

haa...nie la kwn aku 2...cntik kan?

nie shima...classmate aku jgk...

aku kelihatan cntik dsisi pari2 yg lagi cntik...hakhak

jue n munie

classmate n skoolmate


citer 3

-2 ogos-


keluar jln2 ngan kawan2 aku...
smbil jalan2...
aku cri barang2...
beli ape yang patut...
sbb 3ogos dh nak dftar poli balik...


citer 4
-3 ogos-
bangun pagi2...
bsiap cntik2...
dgn semangatnye...
nak g dftar poli...
gerak kol 9pagi...
sampai kol 10 pg kat kuantan...
sampai2 je...
kwn aku col plak...
dia ckp ari 2 xjadi dftar...
bengang gler aku...
aduh...
nape bla org dh sampai nak dftar bru dia ckp xjadi dftar???
sebabnye ade la....
H1N1...
so...
aku cuti lagi seminggu...
tpakse balek kemaman balek...
aduh...
rugi aku siap cntik2...
rugi minyak kete ayah aku...
huhu...
menci...
xsuke3...
aku dh la xsbr nak study balik...
tibe2 jd cmni plak...
xsuke3...
huhu...
erm...
ok la...
2 je la kot...
entri aku utk kali nie...
tp cm xbest sgt kan?
sory yer kwn2...
nak cepat la...
malas nak taip byk2...
cm x menepati citarasa je entri kali nie...
tp xpe la...
mls nak beria2 sgt...
lgpun...
server tenet pun xbape nak ok....
huhu...
k la...
gud nite...
tdo dulu yer?
bubye.....

0 comments

 

nuffnang

>