ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Tuesday, July 7, 2009

ErM...xTau NaK CaKaP aPe LaGi...

.

tiba2 je semalam kwn sekelas aku kol...


me : Assalamualaikum...yup,ade ape?(xpnh2 tpon,tbe2 tpon)
sapik :Wslm...weh ya,ko amik sot sem x?
me : x amik la
sapik : ape plak?
me : malas r...nak cuti dlu...xpuas lg cuti nie...
sapik: owh...same r ngan aku ya...
me :bagus2,nti kte leh study sme2...
sapik : boleh2,haaha...
sapik: ya,ko tahu citer x?
me :citer?nape?pasal ape?
sapik: nanie budak kls kite 2, dh xnak sambg study...
me : lorrr...nape plak?
me : xnyesal ke?ade lg 1 sem la...
sapik : xtahu la aku...dh puas aku pujuk dia...
me :nape plak dia xnk teroskn study?
sapik : sebab dia failed 1 paper...so kna repeat lar...
me : lorrr...cian la plak kat dia...maknanya dia dh give up la nie?
sapik : ye la kot...
me : ermm...tp kan,dia xrase rugi ke?
sapik : biar la dia ya...lgpun,dia kan dh nak kawen...
me : erm...ye la...
me : eh,k la..aku ade keje nie,nti lainkali kte sembg lagi..
sapik : ye la 2
me : Assalamualaikum...
sapik : waalaikumsalam...

kesian plak kat kwn aku sorang nie,xleh nak wat ape...aku kol dia xjwb,aku msj dia xbls...cian plak kat dia nie...mesti dia dh tension study...ye la...aku yang masuk lambat nie sbb tukar poli,lg la tension study,nsb baik aku leh kejar semua 2..dgn kna blaja dri awl balik...ngan kena penyakit lg mse 2......tp alhamdulillah la....aku lulus semua subjek,result aku pun ok?alhamdulillah...

sgt2 bersyukur...


kwn aku 2 ade dlm pic nie...

0 comments

 

nuffnang

>