ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Saturday, June 26, 2010

contest mata menawan...

.

Assalamuaaikum...
n
salam 1 malaysia...

erm...
td blogwalking jap...
pastu nampak contest mata menawan nie...
tbe2 lak rse nak join...

wahwahwah...
ptama kali syer nak cube join contest...
cam x cye jerk...
muahahahaha....
sje2 je nie...
xyakin pun akan menang...
coz mata sy nie xla secantik cam mata cik fatencumyl@rozita cik wan 2...*cam bodek je???hikhik*
cik fatencumyl nie la yg menganjurkan contest nie...
mmg btol chumel la cik fatencumyl nie...*lg skali da*
cantik matanye...*lagi*
cam artis HELIZA HELMI 2...*dan lagi*
hikhik=))
bukan bodek k?kenyataan...

erm...
contest nie sape2 je boleh join...
laki pompuan x kire...
jom jom join...
bla da join 2...
jadikan sy sbg refferal korg ek???hehe

jom klik sini

CONTEST MATA MENAWAN




::penganjur::
NUR FATIN FATIHAH

~~~~*****~~~~
::syarat2 penyertaan::
1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak boleh)
3. pastikan 1 gambar je taw...
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar 2 edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang. maximum suka hati.
7. contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas da join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni. serta link refferal anda :)

~~~~hadiah~~~~
pemenang mata menawan:*akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa...(fatin akan contact dengan pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yang ada power)
* akan dapat hadiah misteri yamg boleh mencantikkan mata


refferal terbanyak:akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)

wink wink wink...
ni la mata sepet syer....
mata syer xde kelompok...
n x bulat...sepet je...huhu



nah...
da tempek pic sy...
jelas ke nmpak mata sy 2???
sy xsuke minum innershine...
sbb 2 mte sy x bersinar cm artis gtu...
hehe=))


ehem ehem ehem...
sy nak tagged::
::effa::
::k.am::
::semua follower sayer::
n
sape2 yg x jd follower sy pastu yg nak join pun bleh...*sebelum 31 Julai 2010 tau*
asalkan jadi follower cik fatencumyl 2...
pastu jgn lupe jdkan sy sbgai refferal korg keyh???
thanx...

refferal::miss nur fatin fatihah

k la...
selamat mencuba semua...
bubye...
muah muah muah...

0 comments

 

nuffnang

>