ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Sunday, December 14, 2008

CiteR2 Je...

.


hye...
nie nak cter2 cket,coz dh borink sgt xtawu nak watpe...huhuhu...:'(
so...bukak laptop,cter2 cket...
tghari td kakak aku xda mood nak masak coz sinki kat umah dia rosak,terus je xda mood dia nak masak...so dia decide nak makan kat luar,lagipun husband dia xda,g kedah lngsg dia decide nak makan kat luar...
kuar td dlm kol 2 r kot,dalam kete,kakak aku duk tanye,nak makan kat mane nie?nak makan ape nie?aku pun xtawu...so kakak aku ckp,kite jln2 je la dulu,ronda2 KL,bla jumpe tmpat yg best kte g okay?...okay je...hehehe:p
pastu dr jauh aku dh nmpak PAVILION,dlm hati aku pk,best gak kalau g sane,aku pun xpnh pgi lg sne...lame dh aku nak pegi,tp peluang je yg xda...lalu je dpn PAVILION 2,kakak aku ckp,ramai gler org kat sne,cm xda parking je,dh la jalan jem nak msuk parking...aku pun ape lg,ala,try je la masuk,mne tahu kat dlm2 tu ade lg...kakak aku pun pegi gak la masuk...aku pun ape lg,sonok la...smpai gak hajat aku nak g sane...hehehee:)
fuyoo...ramai gler org kat ctu,pening kpala aku tgk org ramai sgt,owh...patut la ramai sgt org,byk sale rupenye..sale hujung tahun kot...heheeh(pandai2 je aku,ntah2 tiap ari ramai org kat ctu...hahaha)
pegi kat tmpat makan,huh...rmai gak org kat ctu,mcm2 mknan ade...byk choice r...2 r yg aku suke 2,aku klau bab makan2 nie,mmg aku suke r...lg2 free...sumer kakak aku yg support...hahaha,bli makan,n then makan smpai kenyang......pas makan kitorg ronda2 r plak,bju kat ctu mmg cntik2 r,harga pun cntik2 gak...aku xbeli pun,just tgk2 n ronda2 je...hehehe.ari nie aku hepi sgt dpt g ctu...thanx to my sis coz dh ajak aku g ctu n blanje2 aku mkn kat ctu...aku cyg sama kamoooo...hehehe(dah blanje bru nak syg kan?hhehehe :).xla...sbnarnye aku mmg syg famili aku...hahha)
k la,aku dh ngantok,nak tdo plak....
ade r pic cket aku suh anak buah aku snap...hehehe.jom layan...



dah siap...jom jalan2 cri makan!

ngan hanim(kakak)


ngan hanum(adik)

0 comments

 

nuffnang

>