ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Thursday, November 27, 2008

MaSaLaH...MaSaLaH...

.

huhuhu...
smlm bgtau kat abah pasal dpt smbg blaja kat poli PD 2...
tp abah macam xbagi je...
abah suh tanye ma...
bila tanye ma plak...
ma ckap xbleh...
2 la...
aku dh tau...
ma bukan bagi pun klu aku nak duk jauh2...
blaja jauh2...
susah la...
ma ckp kat sane xda sedare mare...
aduh...
pening kpala aku duk pkir...
pastu cakap balik ngan abah...
abah kate nak try tgk surat tawaran 2 kat laman poli...
pastu nak try col poli...
pastu aku tatau la cmne...
coz mse abah col aku balik smlm...
aku ngah sbyang...
so anak buah aku yg angkat...
lepas tu xtpon2 dh aku...
aku xtau dia ckp ape kat pihak poli 2...
pg tadi plak,aku YM ngan PA mse aku amik sijil dulu...
cik zul...
aku gtau dia pasal aku dpt smbg,dia ckp tahniah n sentiasa doakan kejayaan aku...
then,aku citer la pasal mslah aku yg nak tukar poli 2 kan?
mula2 dia ckp aku kena msuk gak poli PD 2 walau cmne pun,
pastu bru leh,klu nak tukar poli lain...
pastu plak dia suh aku try col plak poli PD 2 ckp cmne...
dia ckp bleh kot klu nak tukar...
huhuhu...pening kpala aku
aku xtahu nak wat cmne lagi...
buntu dh pikiran aku skang...
tolong la aku...huhuhu
kwn2 aku semua support aku g poli PD...
tp masalah skang...
mak ayah aku...
huhuhu...
cmne nie?
xkan aku nak bantah ckp mak ayah aku...
tolong...tolong...tolong...

0 comments

 

nuffnang

>