ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Wednesday, August 13, 2008

THaNKSSS aBG eDy...

.

hye...
aku bru je buat msj box...
kalau korg nak comment2 aku...
korang comment la erk...?
sape2 sje...
xkira...
asal ikhlas...

aku buat msj box nie pun...
atas ptolongan abg edy...
seorang yg aku dh anggap mcm abg aku...
Thanksss ye abg edy...
kalau abg xtolg...
mane la org tahu buat sumer nie...
thanXxx tuk sumer nie yer...
heheehe...

1 comment

Mohd Edeazry Hamzah said...

salam...ai yaya...adoi..ader pulak posting pasal abang nie..malu lar..hahahah...tak ader ape la yaya pasal wat message box tu...simple dan mudah ajer...kalau yaya nak apa2 lagi pertolongan pasal blog nie just tanyer kat abang key...abang tak la h pandai mana nak main2 blog nie...tapi kalau setakat nak update dan ubah site tu boleh laaa....hehehe...

 

nuffnang

>