ThiS Is My BLog, I CaN WrItE WhaTeVeR I WaNt~ If YoU FeeL ANnOyEd Or UnComForTabLe WitH aLL My cRap, YoU CaN JusT Go aWaY ~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~i dUn giVe a DAMN on wUt ppL ThiNk aBoUt Me...

Monday, May 19, 2008

aNaK BuaH aKu...

.


Hurmm...dah besar pun anak buah aku yang sorang nie, smlm cukup umur dia 5 bulan hehehe...actually...aku dah ade 10 org anak buah,kira nie yang paling kecik la..dia nie anak kakak aku yang no 2,dia dh ada 2 abg...dia la jadi teman aku kat umah nie...time borg2 aku main ngan dia la...k'lu xda dia,xtahu la aku nak main ngan sape...name si budak kecik nie muhamad aidil afiq...cute kan budak kecik nie...aku selalu panggil dia budak 'gebok'...heheehe...
Hari nie aku x kemana2,just duk umah je...ari nie kan ari wesak,so...org sumer cuti...jd bising la kat umah aku nie...biasa aku memang selalu lepak,xkira siang xkira malam...tp skrg aku dh mls nak lepak2 nie...lagipun aku ade krisis ngan kwn2 aku...manusia nie biasa la ader baik,ade kurang baik n ade yg jahat...same jgk mcm kwn2 aku...tp biar la,mls aku nak citer panjang2 pasal kwan2 aku yang nie...lantak diorg la,lgpun masing2 dh besar kan?

0 comments

 

nuffnang

>